perjantai 26. lokakuuta 2018

Kylppärin päivitys ja arvonta

*Kaupallinen yhteistyö


Pari vuotta sitten teimme kylppäriin remontin. Seinissä oli entuudestaan valkoiset laatat, lattiassa sininen muovimatto, suihkuverho liimautui mukavasti ihoon suihkussa käydessä ja pyykkikorit lattialla pyörivät milloin missäkin. Oli todellakin aika palauttaa kylppäri tälle vuosituhannelle.


Halusin ehdottomasti kylppärin päätyseinän tummaksi, jotta saunan lasiovi sulautuisi seinään. Muualle seiniin laitettiin isot valkoiset laatat. Lattiaan laitettiin neliönmuotoiset tummanharmaat laatat. Käännettävä lasinen suihkuseinä on hyvä roiskesuoja, mutta käännettävyyden ansiosta tuo pesutilaan myös mukavasti lisää tilaa. Lisätila ei ole pahitteeksi, koska meidän pyykkihuolto toimii myös kylppäristä käsin. Ikeasta haettiin Lillången-pyykkikaappi sekä saman sarjan peili. Seiniin ei haluttu porata reikiä pyyhenaulakoita varten, joten naulakot ovat Ikean Stugvik-pyyhekoukut imukuppikiinnityksellä.








Jotta jokainen perheenjäsen tunnistaisi oman pyyhkeensä, sain Puinelta ihanat jokaisen omalla nimellä varustetut koivuvaneriset pyyhemerkit*, jotka on käsitelty mustaksi. Lisäksi meillä on omat pyyhkeet käsipesua sekä pienen pyllypesua varten.


Pyyhemerkkejä on saatavilla myös harmaana, valkoisena sekä koivun värisenä. Pyyhemerkit kiinnitetään seinään tehokkaalla kaksipuoleisella teipillä. Hyvin tuntuu pysyvän merkit paikoillaan ja nyt ei mene enää pyyhkeet sekaisin!






Puine on lahtelainen yhden naisen yritys, joka tekee Koskisen viiluvanerista erilaisia sisustusesineitä. Puine haluaa tuoda sisustukseen luonnollisuutta vaneristen ja yksilöllisten sisustustuotteiden sekä pienesineiden myötä. Valikoimasta löytyy muun muassa näitä pyyhemerkkejä, mutta myös asusteita miehille ja naisille, personoitavia kakkukoristeita sekä erilaisia pieniä ja isompiakin sisustusesineitä. Tuotteita voi tilata Puinen nettisivuilta tai jos poikkeat Lahteen niin myös Puinen shopista.


Nyt minulla onkin ilo ilmoittaa pienestä arvonnasta! Jollakin teistä on mahdollisuus voittaa arvonnassa Puinen  kuusi (6) pyyhemerkkiä omilla teksteillä. Arvontaan pääset osallistumaan kirjoittamalla minulle terveisiä joko blogin kommenttikenttään tai Instagramiin tämän postauksen alle. Jos haluat tuplata voittomahdollisuutesi, käy kirjoittamassa terveiset molempiin paikkoihin! Laita samalla instagramissa @sekametelisoppablog tili seurantaan niin pysyt kärryillä mitä blogissa tapahtuu. Arvonta alkaa heti nyt ja loppuu isänpäivänä 11.11.2018 klo 21. Voittajalle ilmoitan henkilökohtaisesti.


Onnea kaikille arvontaan!
Terkuin,

Mari

8 kommenttia:

  1. Anonyymi10/27/2018

    Oli mielenkiintoista lukea ajatuksiasi brändikiusaamisesta. Olen eri mieltä tutkijan kanssa, ettei kiusaamisesta pääse eroon ostamalla käytettyjä tietyn merkin vaatteita, koska ne ovat siinä vaiheessa jo "so last season". Parempi olisi sijoittaa lapsi sellaiseen kouluun, jossa materialismi ei rehota vapaasti. Mukana - e-mail: fushwind@ ja loppuosa gmail.com (kirjoitin erikseen spämmien välttämiseksi)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä näyttää!

    Mukana arvonnassa. lil_citcat(at)hotmail piste com

    VastaaPoista
  3. Värikästä syksyä sinne! Mukana arvonnassa :) tiia96@luukku.com

    VastaaPoista
  4. Hyvää syksyä :) Olen näitä pyyhemerkkejä katsonutkin jo aikaisemmin, sopisivat meille tosi hyvin :)
    anna_88@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Näyttää hyvältä ja toimivalta! :) täältä saa kivoja ideoita omaan kotiin! emilia_hartikainen@hotmail.com

    VastaaPoista
  6. Puinen shopissa olenkin vieraillut ihastelemassa kotimaista käsityötä.
    Mukaan arvontaan.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Puinella on ihania tuotteita, mukana arvonnassa :)
    hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  8. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! Instan puolelta voittajaksi valikoitui @millakatjaana! 🎉Onneksi olkoon! Laitan sinulle vielä erikseen viestiä! ☺️

    VastaaPoista