sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Adventure Race 2018

Työikäisen ihmisen sosiaalinen ympäristö koostuu muutamasta keskeisestä osa-alueesta. Näitä ovat perhe ja sukulaiset, ystävät ja tuttavat, joihin lasken lasten harrastuksissa tavatut aikuiset sekä omien harrastusten kautta tavatut ihmiset, sekä työyhteisö. Töissä olemme suurimman osan valveillaoloajastamme, joten on toivottavaa, että tulisimme edes jollain tavalla toimeen samassa työpaikassa olevien ihmisten kanssa.

Minulla on niin onnellinen tilanne, että voin sanoa työskenteleväni ihan huippu ihmisten kanssa. Osan kanssa olemme uusia tuttavuuksia ja joidenkin kanssa olemme vuosien varrella ystävystyneet paremminkin. Joskus tulee eripuraa, mutta yleensä homma toimii kuin rasvattu ja töihin on mukava tulla.

Viime keväänä osa työyhteisöstämme osallistui Adventure Race-kisaan. Itse jouduin jäämään  rannalle ruikuttamaan, mutta tänä vuonna olin jo hyvissä ajoin ilmoittautumassa mukaan. Melkein meinasi mennä reisille oma osallistuminen, mutta tässäkin asiassa ihana työkaveri jeesasi ja pääsin mukaan!

Ja olihan meillä lystiä! Perjantaina 18.5. taivalsimme rennolla meiningillä reilu 10km pitkin ja poikin Rovaniemen Ounasvaaraa OpeWaara-tiimeinä.  Välillä suoritimme rasteja golfaten, labyrintissa suunnistaen, kokoamalla hirsihuussia, huiputtamalla Tottorakkaa, pyörittämällä traktorinrengasta metsikössä, kantamalla pölkkyä, keksimällä runoja, ajaen sähköavusteista fatbikea ym. kivaa. Lopussa muutama joutui jopa uimasille! Sijoituksella ja ajalla ei ollut väliä, vaan yhdessä toimimisella. Nopeammat odottivat hitaampaa, autettiin, kannustettiin ja tsempattiin toisiamme. Lopussa meitä odotti mahtavien huoltojoukkojen hankittu catering ja lämmin sauna! Oli mahtavaa hengähtää hetki mökillä ja rupatella niitä näitä työkavereiden kanssa.

Vuoden sapattivapaata kotona viettäneelle kotiäidille tämmöinen touhuiltapäivä tuli kuin tilauksesta. Oli mahtavaa viettää aikaa aikuisten seurassa puhuen jostain muustakin kuin seuraavan päivän ruokapolitiikasta. Kisan jälkeisenä päivänä lihakset tiesivät tehneensä pitkästä aikaa kunnolla töitä eikä muutamalta taisteluarveltakaan vältytty. Innolla odotan jo ensi vuoden kisaa! Tällä adrenaliinilla jaksaa taas pitkälle!

OpeWaara tiimit 1&2

Somehetki ennen lähtölaukausta

Tottorakalle matka käy! Huh huh!

Tulipa tehtyä traktorinrenkaan kanssa lähempää tuttavuutta.

Älynystyrät töihin!

Matkalla näkyi tuttujakin!

Kiitos OpeWaara, <3
Terkuin,
Mari




2 kommenttia:

  1. Äeppä5/30/2018

    Kyllähän hirsihussin kokoaminen onnistuu saunan kokoamisessa auttaneelle ��

    VastaaPoista