sunnuntai 6. toukokuuta 2018

Tervetuloa maistelemaan Sekametelisoppaa

Olen tässä muutaman vuoden aikana lukenut monenlaisia blogeja. Ensimmäisen kerran ajattelin syksyllä 2014, että olisiko minustakin blogin kirjoittajaksi. Silloin kuitenkin tulin siihen tulokseen, että sen hetkinen elämäntilanne rajaisi blogin aihealueita liikaa, joten jätin ajatuksen sikseen. Nyt tänä keväänä ajatus on hiljaa hiipinyt mieleni sopukoihin ja uskalsin sen lopulta ääneen sanoa.

Kirjoittamisen järkevyyttä piti miettiä kuitenkin pitkään ja kysyin neuvoa moneltakin. Mietin myös, että onko minulla lopulta asiaa blogiin asti ja kiinnostuuko siitä kukaan. Eräs ihana tyyppi kuitenkin sanoi, että jos juuri minun blogiani lukee vaikka vain kolme ihmistä ja he saavat iloa siitä, enkö silloin ole jo saavuttanut jotain? Joten tässä sitä ollaan!

Blogin nimeä ei tarvinnut miettiä kauan. Sekametelisoppa-nimitys tulee lapsuudenkodistani. Jouluna äiti teki aina riisipuuron kaveriksi sekahedelmäsoppaa kuivatuista hedelmistä. En tiedä kuka meistä sisaruksista nimityksen on keksinyt, mutta se on jäänyt elämään perheeseemme. Samalla, kun mietin ja heitin ilmoille kysymyksen, että olisiko se oiva nimi blogille, läheisteni mielestä mikään muu ei olisi ollut vaihtoehto. Katsotaan minkälainen soppa saadaan keitetyksi, kun tällä kertaa aineksina ovat kotoilu, sisustaminen, käsityöt, kirpputorit, hyvä ruoka ja liikunta.

Tervetuloa maistelemaan rouheaa, rehellistä, elämänmakuista ja hyvän mielen Sekametelisoppaa!

Terkuin,
Mari

4 kommenttia: