sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Tervetuloa marraskuu!

Edellisestä postauksesta on jo kulunut tovi. Kaikki päivät ja viikot ovat kuluneet melkoista vauhtia ja tuntuu, etten arjen pyörityksen ohella ja lisäksi ole ehtinyt ajatella blogia yhtään. Erilaisia kirjoitusaiheita on kyllä mieleen pälkähdellyt, mutta kaikki on jäänyt ajatuksen tasolle. 


Sentään pieniä sisustuksellisia muutoksia on kotona tapahtunut. Yksi yläkerran makuuhuoneista nimittäin maalattiin syyslomalla. Edellinen maalauskerta oli tehty hieman hutiloiden tai oikeastaan tasoitus oli tehty enemmän vasemmalla kädellä, joten kesällä tytär otti tasotteen kauniisiin kätösiinsä ja paikkasi kolot. Maalaus kuitenkin jäi, koska seinän väriä ei osattu päättää. Välillä seinästä piti tulla hennon laventelin värinen ja toisena päivänä takoraudan musta. Yhtenä päivänä sitten minä päätin, että seinä maalataan edelleen tummansiniseksi. Dominoefektin lailla samaan syssyyn vaihdoimme myös tyttären kanssa huoneita. 


Vaikka meidän makuuhuoneen ei tarvitse iso olla, niin tähän huoneeseen sopii parisänky paremmin. Reunoille jää hieman enemmän tilaa kävellä, kun ei tarvitse miettiä tilaa kaapinovien aukaisulle. Pientä viilausta vielä pitää tehdä, mutta näin on nyt hyvä. 

Eteistä olen myös viilannut toimivammaksi. Talven tultua paksut talvivaatteet vievät enemmän tilaa ja ne pitää saada tarvittaessa kuivumaan. Kengät vievät myös enemmän tilaa. Turhia ja käyttämättömiä ulkovaatteita vietiin kierrätykseen, joten jokaisen asustekoriin tuli hiukan enemmän tilaa. Kun aikaa ei mene siihen, että joutuu keräilemään toisten kamppeita oikeisiin paikkoihin, niin on yllättäen aikaa tehdä muita asioita ja on tilaa hengittää. 

Joten marraskuu, talven ensimmäinen kuukausi, anna vain tulla lunta ja pakkasta. Me olemme valmiita!

-Mari



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti