sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Isänpäivän aamu ja arvonnan voittaja

Tänä vuonna sai meidän perheen iskä nukkua hieman pidempään. Minä heräsin pienimmäisen kukkujan kanssa aamutuimaan. Isänpäivää oli meillä jännitetty jo viikon verran. Lahjoja kannettu päivähoidosta ja myös supistu salaisuuksista.

Kun iskä tuli vihdoin alakertaan, päästiinkin nauttimaan yhteisestä aamupalasta onnittelulaulujen ja lahjojen antamisen jälkeen. Me ei kannettu aamupalaa iskälle sänkyyn. Mielestäni on mukavampi syödä yhdessä pöydän ääressä. Yllättäen pöydän ääressä oli kuitenkin vain minä, perheen sankari ja nuorimmainen sottapytty. Kummasti teinin pitkään nukkuminen ja neljävuotiaan katsomat lastenohjelmat veivät voiton yhteisestä aamupalasta. Tällä kertaa mentiin aika perusaamiaisella: munia, pekonia, tuoretta leipää, kahvia, tuoremehua ja marjasmoothieta.

Perheen isähahmo kielsi suuret lahjat, joten kunnioitimme sankarin pyyntöä. Lasten päiväkodissa tehdyt kortit ja purkki ”Mitä haluaisin tehdä isän kanssa” tekemisineen olivat hienoja lahjoja. Itse en voinut olla hankkimatta mitään, joten ostin lahjaksi meidän iltasatulukijalle Tatun ja Patun ällistyttävän satukirjan. Se on kyllä huippu!

Nuorimmaisen kortin kanssa kävi hassusti. Pyysin neljävuotiasta piilottamaan kortin isältään ja nyt se on niin hyvässä piilossa, että me ei löydetä sitä! Ollut liian hyvä piilottaja. Saa nähdä mistä ja milloin se esiin pilkahtaa!

Kakkua ei tänä vuonna tehty, koska sankari ei makeasta välitä. Perheen naisten herkkuhammasta kuitenkin kolotti sen verran, että piti käydä iltapäiväteelle hakemassa torttutaikina. Jotta tortut eivät kuitenkaan toisi liikaa joulua vielä mieleen, käytimme omena-kanelihilloa. Olipas ne vain hyviä!

Me ei kummemmin isän- ja äitienpäiviä juhlita, mutta minusta muistaminen ja pieni huomioiminen on tärkeämpää kuin ylitsevuotavat lahjat.





Blogissa alkoi muutama viikko sitten arvonta. Voittajan lupasin arpoa tänään 11.11. klo 21. Voittaja onkin selvinnyt ja hänelle on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Olen suuresti otettu ja kiitollinen kaikkien osallistujien ihanista syksyn ja talven toivotuksista. Myös kehut lämmittävät mieltä ja sydäntäni ja niiden voimalla mennäänkin pitkälle. Osallistujia olikin enemmän kuin uskoin! Toivottavasti kaikki uudet ja vanhat seuraajat ja lukijat pääsevät jyvälle Rosemaryn sekametelisopan mausteista.

Olehan jatkossakin kuulolla!
Terkuin,
Mari

2 kommenttia: