keskiviikko 16. lokakuuta 2019

Sisustuksellisia heräteostoksia

Muutama vuosi sitten, kun tutustuin oikein toden teolla sosiaalisen median kautta sisustamiseen, huomasin sisustavani ja ostavani tavaroita asuntoa varten. Samalla yritin varmaan pönkittää jotain sosiaalista statustakin. Jossain vaiheessa tajusin tämän keinotekoisen materialismi onneni. Ymmärsin, että tavarat eivät tuo onnea vaan rakkaat ihmiset ja yhteiset muistot. 

Tänään tuli kuitenkin sorruttua vanhaan. Piipahdin Kodin Terrassa mutkan ja huomasin, että sinne oli saapunut pampaheiniä. Tämä koristeheinä, joka on vilahdellut todella useissa sisustuskuvissa viime syksystä lähtien, oikein kutsui minua luokseen. Olin heikko ja niin lähti yksi oksa matkaan. Poistopisteen ohi kävellessä matkaan tarttui myös valkoinen, pelkistetty maljakko. Se oli juuri passeli pampaheinälle. 

Aiemmin tällä viikolla ostin myös pitkään ostoslistalla olleen Rovaniemi-karttajulisteen. Julisteen osto oli jollakin tavalla päähänpisto, vaikka se on mietinnän alla ollut jo pitkään. Paikka julisteelle löytyi välittömästi olohuoneesta ja nyt tuo pianonurkkaus näyttää minusta kivalta ja yksi pampaheinä on minusta oikein riittävä. Täytyy kyllä sanoa, että tuo pampaheinä on kyllä ihan nätti ja sopii syksyiseen sisustukseen kuin nakutettu samoin kuin tuo puuvillan oksa, joka on pianon päällä.

Pianon päälle ja tv-tason Marimekon Muija-tarjottimelle onkin kiva vaihdella asetelmia aina fiiliksen mukaan. Tuleeko teillä tehtyä usein tavaraheräteostoksia vai pysyykö kotinne kohtuullisen muuttumattomana?

Minä yritän tässä saada itseni parannettua perjantaiksi, kun lähdetään viikonlopuksi Helsinkiin. On se vaan kumma, että aina pitää lomalla sairastaa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

-Mari









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti