lauantai 5. lokakuuta 2019

Näitä päiviä lisää kiitos!

Tänään vietin aika lailla täydellisen päivän. 


Kaikki alkoi itse asiassa jo torstai-iltana, kun kävin perjantaita varten kaupassa. Perjantaina pääsin lähtemään töistä hyvissä ajoin ja hain lapset päiväkodista normaalia aikaisemmin. Kotona päätin olla tehokas ja siivota kunnolla pitkästä aikaa. Aikaa ei mennyt kuin pari tuntia. Illan kruunasi hyvä ruoka, Nelosen Vain elämää ja puhdas ja raikas sänky. Aamulla olin jo nakannut petivaatteet ulos tuulettumaan, joten oli ihana saunan puhtaana kömpiä raikkaisiin vällyihin nukkumaan. Tämä kaikki vaikutti siis siihen, miten lauantaista tuli täydellinen päivä. 


Lauantaiaamuna konkoilimme alakertaan kuopuksen kanssa puoli kahdeksan jälkeen. Hitaan aamupalan ja parin kahvikupposen jälkeen lähdimme lasten kanssa pihalle syyspuuhiin. Vähän haravointia ja kesäkukkien poisheitto oli tehtävälistalla. 


Kun kuopus lähti päiväunille, lähdin ystävän kanssa kävelylenkille ihanaan Arktikumin puistoon. Kaunis ruska, höpöttelyä ystävän kanssa ja termaristabkupposet höyryävän kuumaa teetä ulkosalla kruunasivat kävelylenkin. 


Kotiin ajelin ruokakaupan ja kukkakaupan kautta, josta lähti mukaan kukat syysistutuksia varten. Ruokaa odotellessa laitettiin lasten kanssa kukat ruukkuihin. Lyhtyihin laitoin pattereilla toimivat Jyskin kynttilät. Eipähän tarvi niistä huolehtia, kun ajastuksella lähtevät joka ilta päälle ja ”palavat” 8h putkeen. Vanhat, jo hieman ruosteiset lyhdyt voisi kyllä uusia. 


Hyvä ruoka, sauna ja rentoa yhdessä oloa perheen kanssa loppuillan ajan oli piste iin päälle sekä täydellisen päivän täydellinen lopetus. 


Täydellisen tästä päivästä teki sen, että päivässä oli sopivasti kaikkea: kotijuttuja, ulkoilua, lasten kanssa puuhailua, ystävän kanssa ajatusten vaihtoa sekä parisuhdeaikaa ja yksinoloa. Myös ennakoinnilla oli vaikutusta. Joskus täydellisyys voi olla pientä ja varsinkin minulle tämmöinen päivä tuli enemmän kuin tarpeeseen. Näitä päiviä lisää kiitos!


Toivottavasti teilläkin on ollut mukava päivä! Rentouttavaa lauantai-iltaa! <3


-Mari


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti