tiistai 2. kesäkuuta 2020

Kesä!

Ihanaa kesäkuuta! Nyt voi virallisesti sanoa, että nyt on kesä! Kesältä on kyllä jo tuntunut jonkin aikaa, kun on ollut aurinkoisia ja lämpöisiä päiviä enemmänkin. Mutta nyt alkoi meidän perheessä myös loma. Reilu pari kuukautta saadaan vain olla ja öllötellä. Esikoisella tosin on kesätöitä ja treenejä sekä keskimmäinen kokeilee ensimmäistä kertaa jalkapalloa. Lisänä vielä on parin viikon mittainen uimakoulujakso, joten meitä tulee näkemään sekä jalkapallokentän että uimahallin altaan reunalla, joten ihan aurinkotuoliperunoiksi emme muutu. 


Kesäloma alkoi myös siinä mielessä erikoisissa tunnelmissa, että pakolliset kesän to do-listan hommat on jo tehty. Terassi on hiottu ja öljytty ja vieläpä saatiin rakennettua terassisohvakin eurolavoista. Vitsi, että siinä on mukava pötkötellä! Tästä voisin kirjoitella oman postauksen jossain vaiheessa. Olohuone on siis kirjaimellisesti siirtynyt ulos! Piha pääsi muutenkin viikonlopun aikana kesäasuun, kun olen kaivanut kuivuneita pensaita pois ja istuttanut nurmikkoa ja kesäkukkia sinne tänne. 


Meillä ei kesälle suurempia suunnitelmia ole. Juhannus aiotaan viettää perinteikkäästi mökillä, mutta sukulaisreissu Etelä-Suomeen vaihtuu koronan vuoksi telttaretkeen Tunturi-Lapin maisemiin. Emme halua riskejä ottaa taudin kanssa. Tavoitteena onkin mahdollisimman rento, akkuja lataava ja kaikin puolin nautinnollinen kesä. Haluan lukea, uida luonnonvesissä, ottaa päikkäreitä, syödä jäätelöä, liikkua, tehdä pyöräretkiä, loikoilla, tehdä hiekkakakkuja, nauttia kesäyöstä… Tehdä siis kaikkea sitä, mitä kesällä ja lomalla kuuluukin tehdä. 


Ihanaa kesää kaikille! <3

-Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti