torstai 2. elokuuta 2018

Sieltä se kurkistelee; syksyn sisustushuuma!

Hieman on näin helteillä jäänyt vähälle tuo kotoilu ja sisustaminen. Ymmärrettävästi. Viime lauantaina palattiin kotiin mökkireissulta ja siinä illalla sohvalla istuessa se alkoi iskemään. Nimittäin se sisustushuuma.

Huonekalut alkoi mielessä lentelemään paikasta A paikkaan B ja C. Hieman kuitenkin maltoin ja aloitin vasta sunnuntaina aamukahvin jälkeen armottoman alakerran siivouksen. Minun piti ihan miettiä, että milloin viimeksi edes olen luutunnut lattioita tai pyyhkinyt kunnolla pölyjä! Pikasiivouksia on kyllä tullut tehtyä, mutta mitään parempaa siivousta en kyllä muista milloin viimeksi tehneeni. Ei siis muuta kuin kakarat puistoon iskän kanssa ja äidille luutu käteen.

Tarkoitus oli myös vaihtaa olohuoneessa järjestystä, mutta se sai hieman onnettoman lopun. Sohva oli mukavasti värjännyt valkoisen seinän eikä väri lähtenyt millään. Ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin palauttaa huonekalut samoille, vanhoille paikoille. Kun joskus saadaan uusi sohva hommattua, niin ensin täytyy kyllä maalata seinät.

Samalla pyyhin sitten seiniä laajemmalti ja siivoilin ylimääräisiä paperi ym. kasoja pois silmien alta. Taas näyttää kotoisalta! Syksyä kohti värimaailma tulee taas hieman muuttumaan, mutta toistaiseksi mennään vielä kesäisessä tunnelmassa. Tässä teille maistiaiskuvia meidän olohuoneesta. :)

Terkuin,
Mari












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti