sunnuntai 26. elokuuta 2018

Syksyn väriä sisustuksessa

Minulla on muutama väri josta en vaan tykkää. En sisustuksessa, enkä myöskään pukeutumisessa. Beige ei ole minusta väri ollenkaan, se ei ole ruskea eikä myöskään valkoinen. Ruskea on toinen väri mitä ei meiltä eikä minulta löydy. Mutta katsos vaan minkä väriset sohvatyynyn päälliset lähti Eurokankaasta mukaan! Tämä on hyvin hämmentävää.


Samalla kun vaihdoin hempeän vaaleanpunaiset sohvatyynyt pois sai olohuone muutakin muutosta. Parvekkeella kesän palvellut tarjotinpöytä palautui laskutasoksi sohvan ja lepakkotuolin väliin. Iittalan messinkinen Nappula sopii myös nyt sisustukseen. Saa nähdä kuinka kauan maljakossa heiluvat heinät ja kynttilät saa pöydällä olla rauhassa ennen kuin pikkutuholainen ne tuosta siirtää niin kutsuttuun parempaan paikkaan.


Peikonlehden valkoinen ruukku sai myös hupukseen meriheinäkorin. Sekin antaa mukavaa kontrastia ja luonnonläheisyyttä sisustukseen ja tunnelmaan. Itse asiassa, kun aloin katselemaan tarkemmin ympärilleni nuo ruskehtavat/ oranssiin taittavat sohvatyynynpäälliset istuvat meille tosi hyvin! Kodistamme löytyi muutakin sisustusesinettä, joissa on ainakin himpun verran syksyistä värimaailmaa. Pappani tekemä leili vuodelta -81 ja tuliaiseksi saadut puun- ja kullanväriset maatuskat Pietarista ovat täydellisiä tämän hetkiseen sisustukseen. Tätini tekemä paperinarusta kudottu valaisin oikein odottaa syksyn hämyisiä iltoja.


Nyt nautin rauhassa kupposen kahvia ja palan mustikkapiirakkaa. Ihanan leppoisaa sunnuntaita teille kaikille!


Terkuin,
Mari










1 kommentti:

  1. Sanonpa niin kuin setäsi ; jatka kirjoittamista, pidän lukemastani❤️

    VastaaPoista