maanantai 29. lokakuuta 2018

Vastauksia 33 kysymykseen

Törmäsin Pinossa-blogin kautta tällaiseen hauskaan kysymyshaasteeseen. Ensin ajattelin ohittaa sen muina naisina, mutta sitten muutama kysymys jäi kummittelemaan mieltäni ja tässä sitä nyt ollaan! :)


Olkaapas hyvä ja tervetuloa kurkistamaan mieleni sopukoihin - ehkä myös opit tuntemaan minut paremmin!


Avioliittoja: Kyllä yksi. Olemme seilanneet avioliiton aalloissa jo seitsemän vuotta.

Kihloissa: Kihloihin mentiin uutena vuonna 2009. Kosinta tapahtui ruoanlaiton yhteydessä. Okei, olin ehkä toiminnan naisena ottanut asian puheeksi jo hieman aiemmin. Sormuksina toimivat aluksi
miehelläni tussilla piirretty rinkula vasemmassa nimettömässä ja minulla Saariselän Kuukkeli-ruokakaupan purkka-automaatista ostettu ristinmuotoinen muovisormus. Se on minulla edelleen tallessa.


Lapsia: Kolmehan niitä on siunaantunut. <3

Lemmikkejä tällä hetkellä: Ei ole eikä varmaan tulekaan. Koirakuume on kyllä välillä kova. Minulla oli kerran kaksi miljoonakalaa, mutta pikkusiskoni myrkytti ne hengiltä. Hän yritti olla avulias ja
poistaa pienen akvaarioni eli ison lasipurkin pahaa hajua suihkuttamalla veteen deodoranttiani. Kalat oli kuolleet, kun tulin koulusta. Pitkään luulin, että olin syöttänyt ne hengiltä, kunnes siskoni monia, monia vuosia myöhemmin kertoi mitä oli tehnyt. Näitä kaloja muistelemme ajoittain lämmöllä! :)


Leikkauksia: Viisaudenhampaat on leikkauksessa poistettu sekä kaksi kertaa polvi tähystetty.

Tatuointeja: Kaksi lumihiutaletta oikeassa jalkapöydässä, joihin on piilotettu kahden vanhemman lapsen etunimen alkukirjaimet. Kolmas hiutale odottaa vielä itseään. Ne kuvastavat rakkauttani talveen sekä luonnollisesti lapsiani. Muutama muukin on mietinnässä.

Lävistyksiä: Lasketaanko normikorvareiät?


Muuttoja: Lapsuudessani olen muuttanut neljästi ja ylioppilaskirjoitusten jälkeen muuttokuormani vietiin Rovaniemelle. Rollossa muuttoja onkin tullut… kymmenen!!! Mutta se onkin sitten toinen juttu! :)



Ampunut aseella: En ikinä! Mutta haluaisin kokeilla.

Ottanut lopputilin: Kerran pöljyyksissäni, kun luulin aidan toisella puolen ruohon olevan vihreämpää. No, ei ollut.

Ollut saaressa: Harvemmin. Ne on minusta hieman pelottavia paikkoja, koska niistä ei oikein pääse pois.

Autosi: Tarina kertoo, että sain 16-vuotiaana synttärilahjaksi punaisen ja vanhoilla, mustilla kilvillä olevan Volkswagen kuplan. Mutta siinä ei ollut moottoria. Seuraavana synttärinä sain lahjaksi moottorin ja seuraavana avaimet. Mutta ajoin ajokortin vasta 19-vuotiaana. Auto oli kunnon kesäbiili, mutta se oikkuili tosi paljon. Milloin sammui keskelle valoristeystä tai ei lähtenyt ollenkaan käyntiin. Lopulta se myytiin pois. Joskus ostan kyllä semmosen itelle uudestaan! Muita autoja minulla ei ole koskaan ollutkaan.


Ollut lentokoneessa: Onhan tuota tullut jonkin verran reissattua. Ikimuistoisin reissu oli, kun lähdimme ystäväperheen kanssa kuukaudeksi Alaskaan. Se oli hieno reissu!


Onko joku itkenyt vuoksesi: Luulen niin.

Ollut rakastunut: Joskus olen kuullut, että ihminen rakastuu tulisesti kolme kertaa elämässään. Nyt taitaa olla se kolmas kerta meneillään. Tai sitten olen rakastunut yhä uudelleen samaan henkilöön. :)

Ollut ambulanssissa: En ainakaan potilaana. Kurkkinut sisään kyllä.



Luistellut: Lapsuuden haaveeni oli olla taitoluistelija. Lähelle haaveen toteutumista pääsin, kun aloitin aikuisryhmässä muodostelmaluistelun muutama vuosi sitten. Jouduin raskauden vuoksi lopettamaan, mutta välillä tulee mieleen, että voisin aloittaa sen uudelleen.


Surffannut: En ole, mutta haluaisin kokeilla!
Viime vuosina ulkomaanmatkat on suuntautuneet tuonne Alppimaisemiin.

Ollut risteilyllä: Tukholmassa on lapsena tullut käytyä useastikin ja Tallinnassa kerran.

Ajanut moottoripyörällä: Kerran kaverin pihalla kokeilin mopoa ja ajoin puuhun.


Ratsastanut hevosella: Olen kerran ollut hevosen selässä. Minulla on tosi paha hevosallergia. Aivastan jo nähdessäni kuvan hevosesta. Olisi kyllä hauska kokeilla ratsastusta.

Lähes kuollut: Pienenä söin tuoretta pullaa liikaa ja se tarttui kurkkuuni ja melkein tukehduin. Onneksi pullaklöntti saatiin kaivettua kurkusta pois.


Ollut sairaalassa: Olen nauttinut sairaalan mukavuuksista, kun lapset syntyi. Olen myös miutaman kerran makoillut päivystyksessä jonkun vaivan takia.  


Suosikkihedelmä: Olen tosi monelle hedelmälle allerginen, mutta päärynät ovat herkkuani. Niitäkin pitää muistaa syödä kohtuullisesti.



Aamu vai ilta: Olen ehdottomasti aamuihminen! Minusta tuntuu, että päivä on pilalla, jos nukkuu liian pitkään.

Lempiväri: musta, valkoinen, harmaa ja vaaleanpunainen. Tämä näkyy kyllä sisustuksessakin! :)

Viimeisin puhelu: En edes muista!

Viimeisin viesti: WhatsApp-viesti mieheltäni, että hän lähtee tulemaan töistä kotiin.

Nähnyt jonkun kuolevan: Olen nähnyt kuolemaisillaan olevan, mutta hän ei kuollut läsnäollessani.

Kahvi vai tee: Kahvia aamuisin, mutta nykyään tykkään juoda teetä iltaisin.

Paras piirakka: Kummitätini mustikkapiirakka on kyllä satumaisen hyvää! Ja mieheni tekee taivaallisen hyviä suolaisia piirakoita. Niin ja äidin tekemä poropiirakka ja ja ja... :)

Kissa vai koira: Koira! Kissat ovat pelottavia!

Paras vuodenaika: Tykkään oikeastaan kaikista. Kaikissa vuodenajoissa on sitä jotakin; tammikuun kipakat pakkaset, keväällä lisääntyvä valo, kesän lämpö ja syksyn värikkyys.


Näin tuli 33 kysymystä täyteen!  Kirjoittelehan kommentteihin omia vastauksiasi! Ja käykäähän osallistumassa vielä arvontaan täällä!


Terkuin,

Mari

2 kommenttia:

  1. Anonyymi11/11/2018

    Olen kuullut myös, että myös pikkuveljesi oli sotkeentunut kalojesi tappamiseen ��
    Nimim. Fishkiller89

    VastaaPoista
  2. Haha! Pitääpä ottaa asia puheeksi veljen kanssa, kun seuraavan kerran nähdään! :D

    VastaaPoista