tiistai 22. joulukuuta 2020

Joulutunnelmia

Tänä jouluna olen kotiimme hakenut joulutunnelmaa pienillä jutuilla. En tykkää, että koristeita on hirveästi, mutta jotain pientä extraa on kiva laittaa. 

Joulukuusen laitoimme jo viikonloppuna ja vielä ainakin on neulaset pysyneet kuusessa. Oli ihana laittaa pitkästä aikaa kuusi. Heti tuli jotenkin joulun tunnelma kotiin. Joulukuusi on kyllä ehdottomasti koristeluiden puolesta koko joulun kruunu. Kuuseen päätyi itsetehdyt valkoiset litteät pallot sekä muutama kultainen ja murretun punainen pallo. 15 vuotta sitten ostetut kuusenkynttilät pelittää edelleen ja latvaa koristaa hopeinen tähti. Kuuseen on eksynyt viimeisen viikon aikana myös muutama lasten tekemä koriste. Mielestäni kuusesta tuli ihan nätti. 

Tonttuja en niin välitä tuoda olohuoneen joulusisustukseen, mutta leikkisään lastenhuoneeseen ne sopivat tosi hyvin. Tason päälle sopii hyvin myös kirpparilta löytynyt pieni tekokuusi. Eteisen peiliä koristaa kuivatuista satsumoista, pipareista ja paperitähdistä askarreltu viiri. 

Tänään alkoi vihdoin loma ja nyt voi alkaa vähitellen rauhoittumaan joulun viettoon. Vielä muutamia ruokavalmisteluita pitää tehdä, mutta siinäpä se sitten alkaa olla. Vielä, kun tulisi vähän pakkasta ja hieman lunta sulaneiden tilalle niin olisi täydellistä.  

Rauhallista joulua kaikille!
-Mari










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti