sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

Maailman helpoin jalkahoito

*Kaupallinen yhteistyö

Minkälaisessa kunnossa sinun jalkapohjasi ja kantapääsi ovat tähän aikaan vuodesta? Heräätkö aina kesän alkaessa siihen, että et voi pitää sandaaleita jalassa, kun kantapohjat ovat ihan repaleiset? Sukkahousut, paksut sukat ja hiostavat kengät, pakkanen sekä seisomatyö vaikuttavat jalkojen hyvinvointiin roimasti. Olen todella huono hoitamaan jalkoja ja sen kyllä huomaa. Minun jalat ovat todella huonossa kunnossa sekä väsyvät helposti. 


Sain mahdollisuuden kokeilla Forever Living Products yrityksen muutamaa suosituinta tuotetta. Forever Living Products on monelle varmaan tuttu erilaisista Aloe vera-tuotteista. Tämä firma onkin maailman suurin Aloe vera-tuotteiden valmistaja ja se omistaa tuotteiden koko tuotantoketjun pellolta purkkiin asti. Forever Living on eettinen ja ekologinen yritys, heidän tuotteitaan ei testata eläimillä, tuotteet ovat erittäin korkealaatuisia sekä turvallisia ja he pitävät korkealla laaduntarkkailulla sekä tutkimustyöllä huolta omista tuotteistaan. 


Sain kotiini kokeiltavaksi jalkojen hoitopakkauksen sekä Lips-huulivoiteen. Olin haaveillut, että teen itselleni jalkahoidon, nautin lasin viiniä kynttilänvalossa ja katson jalkahoidon aikans jonkun romanttisen komedian. Pikkulapsiperheen arki oli kuitenkin toista mieltä. Ilta toisensa jälkeen hävisi mahdollisuus omasta ajasta kuin tuhka tuuleen ja kaaduin joka ilta sänkyyn päivän touhuista väsyneenä ja nukahdin varmaan aiemmin kuin lapset. Eihän tämä näin pitänyt mennä. 


Yhtenä iltana saunan jälkeen päätin, että tänään minä laitan jalkani kuntoon. Hieroin jalkoihin reilusti Gellyä ja Scrub-kuorintavoidetta. Samalla sain pienen käsihoidon, kun hieroin loput aineet käsiin ennen käsien pesua. Sitten vain sujautin jalat pakastepusseihin ja villasukkiin. Villasukissa tepsutellen annoin lapsille iltapalan, pestiin hampaat ja luettiin iltasatu. Kun viimeinenkin silmä tummui, menin pesemään jalat ja sängyssä rasvasin jalat sekä kädet oikein huolella Propolis-voiteella. Jalkoja ei tarvinnut liottaa ensin kylpyvedessä ja raspata kovakouraisesti, vaan annoin vaan terveellisten tuotteiden tehdä itsekseen tehtävänsä. Kuinka helppoa!


Aamulla heräsin jalat pehmeänä kuin vauvan peppu. Toki pieni hemmotteluhetki vain itselleni olisi ollut myös tarpeen, mutta jos saunareissun yhteydessä en ehdi edes kainaloita sheivata niin tuskin monimutkaista tai paikallaan olevaa jalkahoitoakaan ehtisin tekemään. 


Foreverin tuotteissa on ehdottomasti parasta niiden monikäyttöisyys. Et tarvitse monenlaisia purkkeja ja purnukoita rasvoja ja pesuaineita vaan koko perhe sukupuoleen katsomatta voi käyttää samoja tuotteita. Esimerkiksi Gelly toimii niin auringonpolttamalle iholle, hyttysenpuremiin, naarmuihin ja haavoihin ja jopa murkkuikäisten ihonhoitoon. Propolista olen käyttänyt vauvan peppuvoiteena, päivä-ja yövoiteena itsellä sekä lasten atooppisen ihon rasvaukseen sekä pakkasvoiteena, koska se on vedetön eikä näin ollen palelluta ihoa. Scrub on niin hellävarainen syväpuhdistava kuorintavoide, että sillä voi kuoria koko vartalon ihon vaikka päivittäin. Lips-huulivoide antaa käyttäjälleen silkinpehmeät huulet ja sitä voi myös käyttää huoletta pakkasella, koska se on myös vedetön. Lips on todella monikäyttöinen ja minun käsidesin kuivattamat kynsinauhat tykkää kovasti, kun iltaisin sipaisen niille Lipsiä. 


Meidän perhe on vähitellen alkanut siirtymään käyttämään Foreverin tuotteita juurikin niiden helppouden vuoksi. Ja mikä parasta, jos joku tuote ei sovikaan, sillä on 90 päivän palautusoikeus. 


Jos sinulla on minkäänlaisia ongelmia ihon kanssa tai haluat lisätä sisäistä ja ulkoista hyvinvointia, niin täältä löydät hyvin lisätietoa Foreverin tuotteista https://eepusoini.myforever.fi/store. Suosittelen tilaamaan kotiin kokeilupakkauksen ja pääset näin oikeasti testaamaan näitä loistavia tuotteita. 


-Mari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti