sunnuntai 21. maaliskuuta 2021

Luonnollinen kasvojen kohotus

*Kaupallinen yhteistyö


Mietippä rehellisesti, oletko koskaan harkinnut ottavasi esimerkiksi kasvoihisi jonkinlaisia injektiohoitoja. Minä ainakin olen. Jokin aika sitten mietin vakavissani, että olisin ottanut kasvojen muutamaan kohtaan hieman täydennystä. Katselin peilin edessä itseäni ja mietin mihin haluaisin täytettä. Ehkä otsan juonteet ja silmien naururypyt voisi silottaa, poskipäitä hieman kohottaa, mutta omista huulista olen aina tykännyt. Tulin kuitenkin nopeasti toisiin aatoksiin, koska loppujen lopuksi olin tyytyväinen itseeni. Kasvoissani näkyi se elämä, mitä olin elänyt. 


Näin keski-ikäisenä naisena kuitenkin kaikki hyvinvoinnin laiminlyönnit näkyvät ihossa. Jos ei jaksa illalla pestä meikkejä, aamulla kasvot näyttävät tunkkaisilta ja harmailta. Jos on syönyt illalla suolaista, aamulla silmät on niin turvoksissa, että saisi puukolla puhkoa aukot silmien kohdalle. Sain mahdollisuuden käydä Ekohoitola Kammin taivaallisessa Gua sha hoidossa, jonka tarkoituksena on kohottaa, kirkastaa ja poistaa turvotusta kasvoilta. 


Gua sha on peräisin kiinalaisesta kauneusrituaalista, joka on ollut olemassa jo vuosisatojen ajan. Kosmeettinen gua sha on luonnollinen vaihtoehto kosmeettisille injektiohoidoille eli veitsetön kasvojenkohotus. Gua sha parantaa ihon verenkiertoa ja lymfanesteiden virtausta, jolloin iho uudistuu paremmin ja kollageenin muodostus paranee. Gua sha on metodi, joka vaikuttaa syvälle ihoon, koska ihonhoitotuotteilla voimme vaikuttaa vain ihon pintaan. Gua shan avulla ihosta tulee sileämpi, napakampi ja se asettuu kasvojen luuston päälle kauniimmin, jolloin kasvonpiirteet tulevat selkeämmin esille. Tämän huomaa erityisesti leuka linjassa ja poskipäillä. 


Guashaus saattaa alussa tuoda ihon pintaan epäpuhtauksia, kun kuona-aineiden poistuminen ja verenkierto vilkastuvat, mutta ne tasoittuvat säännöllisen hoidon myötä.

Säännöllinen gua sha on helppo itsehoito ihon kirkastamiseksi sekä kiinteyttämiseksi, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho kirkastuu ja heleytyy.


Minulle gua sha-hoito avasi uuden ihonhoitorutiinin. Olen ottanut nyt guashauksen joka iltaisiin ihonhoitorutiineihin mukaan. Arkiaamuisin en ehdi sitä tekemään, mutta illalla rauhoittava ja rentouttava hieronta kasvoille tekee hyvää. Samalla, kun iho kirkastuu ja kohottuu, saan hoitoa kipeille ja stressaantuneille kasvojen lihaksille. Minulla on paha tapa purra öisin takahampaita yhteen ja se aiheuttaa minulle lukkotiloja purentalihaksiin, päänsärkyä ja leukalihasten jännitystiloja. Illalla tehty guashaus poistaa näitä jännitystiloja. Viikonloppuisin teen pitkäkestoisemman guashauksen myös kaulalle, dekolteelle sekä päähän ja niskaan. Gua sha-hoitoa voi myös tehdä muuallekin vartaloon, esimerkiksi poistamaan reisistä selluliittia tai käsistä jännitystiloja. 


Nyt sinulla on arvonnan kautta mahdollisuus päästä Ekohoitola Kammiin Rovaniemelle kasvojen Gua sha hierontaan (arvo 55€). Käy kommentoimassa minun instagram-tililläni @mari_anniina, että olet mukana arvonnassa. Tägää myös ystäväsi mukaan arvontaan, koska jokainen tägäys on sinulle uusi arpa. Seuraathan instan puolella myös minua sekä @ekohoitolakammia. Aikaa osallistua arvontaan on 22.3.-28.3.2021 klo 20 asti. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 28.3.2021 klo 20. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja hoito tehdään huhtikuun aikana Ekohoitola Kammissa. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT! 


Gua sha-hoitoon kuuluu kasvojen puhdistus, kasvoöljy ja gua sha-käsittely kasvoille, dekolteelle, niskalle sekä pään alueelle. Hoito ei sovi, jos käytät verenohennus- tai kortisonilääkkeitä, sinulla on kasvaimia/syöpä, tulehduksia tai kuume, kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana tai sinulla on ihon tulehdustila. Palkintohoitoa ei myöskään voi vaihtaa toiseen hoitoon. 


Tsemppiä kaikille arvontaan ja toivottavasti moni innostuu kokeilemaan tätä luonnollista kasvojen kohotusta. 


-Mari





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti