sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Valkko - suomalaisen designin kivijalkakauppa



* Kaupallinen yhteistyö


Rovaniemen Kauppakeskus Revontulesta löytyy ketjuliikkeiden keskeltä suomalaisen designin helmi, *Valkko. Valkosta löydät yli 80 suomalaisen tuotemerkin valikoiman aina sisustustuotteista aikuisten ja lasten vaatteisiin sekä koruihin.


Aiemmin Kalotinlinnassa sijainnut Your Piece of Finland- liike muutti Kauppakeskus Revontuleen syksyllä 2018. Liike vaihtoi samalla nimensä lappilaisittain Valkoksi, joka tarkoittaa valkeaa poroa. Nyt Valkon on löytänyt helpommin myös paikalliset eikä vain turistit. Kauppa on valoisa ja tilava. Vaikka tarjontaa on paljon, leveillä käytävillä sopii kulkea hiplaamassa ihania tuotteita vaikka pyörätuolilla tai lastenvaunujen kanssa. Jokainen asiakas huomioidaan ystävällisellä ja henkilökohtaisella asiakaspalvelulla.


Kivijalkakaupan etuihin kuuluu ehdottomasti se, että tuotteet ovat konkreettisesti esillä ja esimerkiksi vaatteita pääsee sovittelemaan. Rovaniemellä ei näitä suomalaisen designin vaatteita juurikaan myydä ja sen vuoksi kivijalkakauppa on enemmänkin kuin tervetullut tavallisten massaketjukauppojen rinnalle. Yleensä nämä suomalaiset laatumerkit kiinnittävät myös enemmän huomiota eettisyyteen sekä ekologiseen valmistusprosessiin. Ja mikäpä onkaan paras tapa tukea suomalaista työtä kuin ostaa suomalaisia tuotteita!


Valkolla on myös verkkokauppa, niin kuin monella muullakin liikkeellä nykyään on, jotta kauempana asuvatkin pääsevät nauttimaan Valkon valikoimasta. Verkkokaupasta ei kuitenkaan kaikkia tuotteita löydy, joten kannattaa ehdottomasti pistäytyä itse liikkeeseen. Verkkokaupoista ostaminen onkin suosittua, mutta niistä ostaminen vaarantaa aina tällaisten spesiaalimpien kauppojen olemassa olon. Toivoisinkin kovasti, että ihmiset veisivät rahansa ennemmin suoraan paikalliseen kivijalkakauppaan kuin verkkokauppaan.


Nyt teillä lukijoilla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus kannattaa rovaniemeläistä Valkkoa ja suomalaista käsityötä! Saat -10% alennusta sisustustuotteista, kun mainitset kassalla ”sekametelisoppa”. Tarjous on voimassa viikon 11 (11.3.-17.3.2019) ajan. Eli jos olet haaveillut jonkun ihanan sisustustuotteen ostamisesta, nyt olisi oiva hetki käyttää tarjous hyväksi ja käydä tuote kotiuttamassa omaan kotiisi. Eli nyt ei muuta kuin kaikki ostoksille Valkkoon!














Valkon ihanat myyjät toivottavat kaikki tervetulleeksi Valkkoon!


-Mari
Edit. 24.3.2019 Tarjous on päättynyt Valkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti