perjantai 5. heinäkuuta 2019

Kesäisiä sisustuskuulumisia

Keskikesää vietellään parhaillaan ja helteistä ei ole tietoakaan. Silti jokainen aurinkoinen ja kohtuullisen lämmin päivä on plussaa.  Alkukesän kirkkaan vihreys on muuttunut tummemman vihreän sävyiseksi ja luonnosta löytyy nyt paljon muitakin värejä. Luonnonkukat ovat niin kauniita nyt, joten niitä on ollut pakko poimia sisällekin. Väistämättä näitä samoja väriteemoja on eksynyt meidänkin sisustukseen. 

Sisustuksessa perus musta-valko-harmaa värimaailma on saanut kaverikseen kirkasta pinkkiä, vihreää ja keltaista Pentikin Mimosa-tyynynpäällisestä. Hennon vaaleanpunaiset ja harmaat tyynynpäälliset sitovat kokonaisuuden yhtenäiseksi eikä tunnelma ole liian levoton minun makuun. Tykkään tosi paljon meidän kaikista Pentikin koristetyynyistä. Pentikin sisustusmaailma on minulle juuri sopivan romanttista, mutta silti modernia. 

Keittiön ikkuna saa olla hetken aikaa ilman verhoa, jotta valoa pääsisi tulemaan sisälle mahdollisimman paljon. Ikkunat tosin kaipaisivat pesua. Ikkunalaudan pinkit petuniat tuovat keittiöönkin mukavasti väriä ja aikaisen aamun auringonsäteet kutsuvat kahvittelemaan pöydän ääreen. 

Keittiön matto on vaihtunut kevyeen räsymattoon, joka on helppo ravistella ulkona. Tässä on itse asiassa kaksi Ikeasta ostettua Tånum-mattoa, jotka olen kursinut yhteen. Olen pitkään etsinyt vaaleapohjaista räsymattoa ja näissä värimaailma on täydellinen, joten ratkaisin ongelman näin. Olohuoneessa edelleen on villamatto, koska niin sanottu kesämatto odottaa vielä mattolaiturille pääsyä. Voi olla, että se ei tälle kesälle edes lattialle ehdi. 

Näillä ajatuksilla viikonlopun viettoon. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

-Mari






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti