maanantai 25. kesäkuuta 2018

Uusi kesäveska

Kaupallinen yhteistyö: 
handmadeforyou.rovaniemi


Sain mahtavan tilaisuuden päästä kokeilemaan rovaniemeläisen ompelijan, handmadeforyou, suunnittelemia ja ompelemia tuotteita. Tykkään suosia paikallisia käsityöläisiä ja minulla tuleekin käytyä usein erilaisissa myyjäisissä. Yleensä matkaan tarttuu paikallisia ruokia, leivonnaisia, sisustustuotteita sekä koruja.


Ensi töikseni esittelen teille handmadeforyou-mallistosta tyylikkään kolmiosaisen setin, johon kuuluu olkalaukku, suojalaukku tabletille sekä lompakko. Kaikki nämä on myös myytävänä erikseen.




Tykkään kangaskasseista niiden helppouden vuoksi, mutta monet kangaskassit ovat mainoksia täynnä, joten niitä ei kehtaa kauppakassina kummempina pitää. Mutta tämä setti on tyylikäs mustan, hieman vahvemman puuvillakankaan myötä. Laukun olkahihnat ovat ruskeaa tekonahkaa ja muut pienet yksityiskohdat aitoa nahkaa. Tuotteet on pelkistettyjä ja juuri minun tyylisiä.


Olkalaukku on sopivan kokoinen. Laukkuun mahtuu hyvin tabletti, muistikirja, lompakko sekä vesipullo. Puhelin ja huulipunat ym. pienet jutut on helppo sujauttaa vetoketjulliseen etutaskuun. Tarvittaessa laukkuun sopii vaikka ohut rantapyyhe ja bikinit. Laukkua on helppo kantaa olalla sopivan pituisten ja jämäköiden olkahihnojen ansiosta tai roikottaa ihan vaan kädessä.


Tabletin suojalaukku on pehmustettu ja etutaskuun saa hyvin talteen esimerkiksi kuulokkeet. Lompakkoon sopivat hyvin tärkeimmät kortit ja hieman käteistä. Itse olen vasta ostanut uuden lompakon, joten tämä pieni pussukka tulee minulle käyttöön huulirasvan ja huulipunan säilytyspussina. Ne kun tuppaavat aina pyörimään ärsyttävästi laukun pohjalla.




Tuotteet ovat todella laadukkaita. Ompelujälki on erinomaista ja tuotteet on suunniteltu ja tehty erittäin huolellisesti.




Handmadeforyou- tuotteita pääset hipelöimään erilaisissa myyjäisissä. Instagramista ja facebookista nimimerkillä handmadeforyou.rovaniemi löytyvät myös sivut, joissa on enemmänkin tuotteita näkyvillä. Voit olla itse yhteydessä ompelijaan ja tilata juuri sinun tarpeisiisi sopivat tuotteet.


Terkuin,

Mari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti