lauantai 31. elokuuta 2019

Luonnollista kauneutta Ekohoitola Kammista

*kaupallinen yhteistyö


Joskus täydellinen tapa aloittaa viikonloppu on olla luvan kanssa itsekäs ja nauttia joku itselle harvinainen herkku! Tänä lauantaina, itse asiassa vieläpä Suomen luonnon päivänä, sain ihanan tilaisuuden tutustua Rovaniemellä tammikuussa avattuun Ekohoitola Kammin hoitoihin. 


Kiireisessä lapsiperhearjessa välillä omasta hyvinvoinnista ja rauhoittumisesta tinkii liikaakin ja joskus parin tunnin irtiotto ja hemmottelu kauneushoitolassa on paikallaan. Edellisestä käynnistäni kasvohoidossa on reilu seitsemän vuotta, joten tämä hemmotteluhetki sopi tähän elämänvaiheeseen täydellisesti.


Kammi tarkoittaa entisaikaista turvekotaa, jossa Lapin kivikauden ajan ihmiset asustelivat. Elokuussa Kammi muutti hoitotilat Rovaniemen keskustaan, mutta tunnelma on kuin maalla olisi eikä yhtään kliininen. Vastassani on lämminhenkinen ja maanläheinen Katja. Hän on ammatiltaan sky-kosmetologi ja hän on toiminut aiemmin laboratoriohoitajana. Katjan ammattimainen ote sekä Kammin seesteinen ja rauhallinen ilmapiiri luo asiakkaalle heti tunteen, että hänestä pidetään huolta ja häneen keskitytään hoidon aikana 100%:sesti.


Ekohoitola Kammin arvoja ovat luonnonmukaisuus, luonnosta saatavat puhtaat raaka-aineet, kestävä kehitys, asiakaslähtöisyys sekä laadukas työ. Katjalla on omakohtaisia kokemuksia, kun ns. normikosmetiikkatuotteet eivät yhtäkkiä enää sopineetkaan omaan kauneudenhoitoon, joten hänelle oli päivänselvää jo kosmetologiopintojen aikana, että hänen hoitolansa tulisi käyttämään ainoastaan luonnonkosmetiikan tuotteita unohtamatta turvallisia ja puhtaita välineitä. Luonnonkosmetiikan käyttö lisää samalla ihmisen ja ympäristön hyvinvointia, kemikaalialtistus vähenee ja pääsemme lähemmäs kestävämpää tulevaisuutta. 


Kammissa käytettävät hoitotuotteet ovat kotimaisia Anumati Naturalsin tuotteita, jotka perustuvat ihon ravitsemukseen. Tyylikkäissä purkeissa on luomukosmetiikkaa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia iholle. Tuotteet täydentävät ihon luonnollisia toimintoja ja torjuvat samalla ihon epätasapainoa ja ehkäisevät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä. Anumati Naturalsin tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia ja samalla herättävät aistit ihanilla, miedoilla ja luonnollisilla tuoksuilla ja väreillä. Olen itse jo pitkään haaveillut siirtyväni käyttämään pelkästään luonnonkosmetiikkaa, joten tämä sarja menee varmasti harkintaan.


Kammista löytyy monenlaista hoitoa erilaiseen tarpeeseen sekä naisille että miehille. Lapsiakaan ei ole täysin unohdettu vaan heillekin on saatavilla Keijukaisen käsihoitoa ja Menninkäisen jalkahoitoa. Itse kokeilin hellävaraista, mutta tehokasta DetoxEnergia+ -kasvohoitoa, joka oli yhdellä sanalla sanottuna taivaallinen! Hoitoon kuului jalkakylpy ja -hieronta, kasvojen ihon puhdistus ja kuorinta, kaksi erilaista naamiota, kosteutus sekä rentouttava niska- ja kaularangan hieronta. Hoidon jälkeen iho tuntui sileältä, kosteutetulta ja ravitulta. Näin kesän jälkeen hoito tuli tarpeeseen. Kotiin lähtiessä kasvot olivat rentoutuneen ja virkistyneen näköiset hellävaraisen hemmottelun ansiosta.


Nyt sinulla rakas lukijani on mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan Ekohoitola Kammin palveluita. Koodilla SEKAMETELISOPPA saat -10% kaikista kasvohoidoista sekä DetoxEnergia+ -hoidosta. Tarjous on voimassa seuraavan kahden viikon ajan 14.9.2019 saakka. Varatessasi aikaa muista sanoa koodisana, niin saat tarjouksen käyttöösi. Käykää ihmeessä Kammissa, voin sanoa, että käynnin jälkeen olo ja mieli on kaikin puolin rentoutunut!


-Mari


















1 kommentti: